18 oktober 2009

Mini boekje van een ansichtkaartNatuurlijk kon ik niet achterblijven met een zelfgemaakt iets. Een boekje van een ansichtkaart. De link van de engelse blog waar ik op het idee kwam vind je hier.
Ik heb een Hello Kitty kaart gebruikt. Door het midden gesneden met een papiersnijder. De binnenkantjes beplakt met een stukje papier uit de kaart. Bladen uit een oud notitieboek gescheurd, op maat gesneden (overal ongeveer een halve centimeter af ten opzichte van de maat van de buitenkant). Kindlief haar prikblok geleend. Drie gaatjes geprikt. En met lint wat ik nog had liggen het boekje in elkaar genaaid. Aan de buitenkant gesloten met een binderclipje.

Boekje wordt hier door mijzelf gebruikt om mijn vijf positieve punten van de dag in op te schrijven. Maar er zijn legio mogelijkheden.7 opmerkingen:

 1. Christel,
  Wat een lollig idee, ook leuk om een 'vakantiedagboekje' te maken, kunnen kinderen (of jijzelf) dingen opschrijven als je op vakantie bent. Leuk om de voorkant dan ook te laten passen bij de vakantiebestemming!
  Mijn kinderen zijn daar nog veel te klein voor, maar 'k ga 'm zeker onthouden (is nl ook leuk als cadeautje)
  Groetjes Alies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ik weet nog wat ipv een boekje kun jeer een heel persoonlijke agenda 2010 van maken voor iemand ?Ik zie het helemaal voor me.... leuk een beetje pip achtig...
  Ik ben helaas de laatste tijd zelf niet zo creabeabezig... tijd te kort enehm bezig met andere dingen ook wel.Kook veel en graag maar kookzelfmaak kadootjes zijn hier niet de bedoeling geloof ik? meer van naaien?em knutselen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sillie, alle zelfmaak kadootjes zijn hier welkom. Kook-kadootjes zijn toch ook leuk om te geven en te krijgen? ;-) Groetjes Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Sillie, kookzelfmaakkadootjes, gaaf, heeeeeel graag zelfs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh ehm hoe geef ik die door? pip77@hotmail.com is mijn email.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Silly, 'k heb je een uitnodiging gestuurd om mee te doen met deze blog. gr. Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ehmm mag ik deze kopieeren naar mijn eigen blog

  BeantwoordenVerwijderen