12 maart 2010

Nogmaals een huishoudelijke mededeling

Nogmaals een berichtje van 'de redactie'. Vanwege de groei van onze gezamenlijke blog moeten er soms wat kleine ingrepen plaatsvinden om het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden. Deze keer een punt n.a.v. van een vraag van iemand: "Kan ik de reacties van mensen op mijn berichtjes in mijn mailbox ontvangen? Het is soms lastig om in de gaten te houden of er een nieuwe reactie is gekomen."

Een terecht punt wat werd aangekaart. Jammergenoeg praktisch niet op deze manier uitvoerbaar, omdat er alleen ingesteld kan worden dat alle berichten worden doorgestuurd en niet geselecteerd kan worden op personen. Maar het is ook niet te doen om alle (oudere) berichten in de gaten te houden en antwoord te geven als je dat wilt. We willen dus wel iets verbeteren op dit punt.

Na overleg hebben we het volgende voorstel: iedere deelnemer die reacties wil ontvangen zet in het bericht haar mailadres of de verwijzing naar haar eigen weblog (want de meeste mensen hebben een eigen blog, was onze indruk). We laten voorlopig de optie om te reageren nog open staan. Willen mensen reageren op oudere berichten dan adviseren we, dat ze op de link klikken of het mailadres gebruiken. Dit zullen we in de zijbalk toelichten.

We hopen dat we hiermee tegemoet komen aan de vraag die gesteld werd. En zo stellen we lezers van 't blog ook bij oudere berichten in de gelegenheid antwoord te krijgen op vragen of opmerkingen. Als er vragen zijn, dan horen we dat graag.

Groeten, Marieke en Jessica

3 opmerkingen:

 1. hoi Marieke en Jessica, even een reactie. Reacties volgen kan simpel door op 'aanmelden via e-mail' te klikken onder het reactie-vak. Dan komt alle reactie op het betreffende bericht in je mail-box.
  HTH :) Dymphie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het gelijk uitgeprobeerd. Simpel eigenlijk maar je moet het net even weten.
  Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tip Dymphie! Dat is inderdaad wel makkelijk en het scheelt een hoop omwegen!

  BeantwoordenVerwijderen