Of ook wel eens 'verloren brood', of 'gewonnen brood' (en nog meerdere namen) genoemd.
Calorie bom, dat is het allesinds.
En lékker !
Puur nostalgie,
maar net zoals bij pannekoeken, was het eens een verwennerij,
en zeker niet iets om dagelijks of wekelijks te eten.
Je hebt er bijna niks voor nodig,
en het is poepsimpel om te maken.
Maar het eindresultaat is ZO lekker!
Voor het receptje en een how-to met foto's,
Oja.
Doe je al mee met mijn give-away?
Wij noemen dat wentelteefjes! Heerlijk!!! Zoonlief zei altijd wanneer eten we weer wevelteiltjes??? Hoe schattig?
BeantwoordenVerwijderenEet smakelijk!
Die zijn super lekker ja. Ik doe altijd nog wat kaneel door het beslag. Vroeger aten wij thuis op de woensdag altijd of wentelteefjes of pannenkoeken tussen de middag. Je hebt me op een idee gebracht, ik ga ze binnenkort weer eens maken! ;-)
BeantwoordenVerwijderenBIJ ONS NOEMT DAT KLAKKAERTS
BeantwoordenVerwijderenWij noemen dat ook wentelteeftjes en ook bij ons gaat er nog wat kaneel door. mmmm, smullen!
BeantwoordenVerwijderenOok wij noemen ze wentelteefjes....met kaneel!!!
BeantwoordenVerwijderenverrukkelijk!!!!
ik denk ook dat het gewoon 'wentelteefjes' zijn. Grappig dat jullie het weer heel anders noemen!
BeantwoordenVerwijderenEn die zijn inderdaad heel lekker. Het ruikt dan ook altijd zo lekker in huis. Pure nostalgie!
Toevallig gisteren nog deze "wentelteefjes" gegeten. Ideaal om je oude brood toch op te krijgen en zooooooooo lekker!
BeantwoordenVerwijderen