10 maart 2012

Kattenspeeltjes makenOnze katten zijn een stel ondeugden en altijd in voor een spelletjes. (Leuk!) speelgoed wordt in dank afgenomen en er wordt mee gespeeld tot het compleet uit elkaar valt. Wat ze leuk vinden is mij nog steeds niet helemaal duidelijk, maar deze fleece speeltjes zijn het duidelijk wél.

Heb je een kat en restjes fleece? In een paar seconden heb je een speeltje gemaakt. Hoe je dat doet, kun je hier zien.

11 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een geweldige vondst. Ik heb je logje aan een vriendin gestuurd, die regelmatig kittens heeft. Bedankt. Fijn weekeind. Warme groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GEWELDIG!Ik ren zo direct naar boven om te kijken of er nog restjes fleece liggen en ik ga meteen een paar van die speeltjes maken voor mijn katten!
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij gebrek aan fleece heb ik ze hier gemaakt van een oude sok. Ze is er helemaal weg van. Denk dat het met een oud t shirt ook wel zal lukken.
  heel leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie allen voor de reakties! Heel leuk.

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga ze zeker maken voor onze aanstaande kitten, superidee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. weet je je kan ook een w.c. rolletje vullen met ongekookte rijst.aan een touwtjehangen en het touwtje moet aan een stok .
  maar het w.c. rolletje mag niet helemaal gevuld zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je kan ook een stok met een lind eraan,dan aan de lind vanboven een belletje of fluitje, en aan de onderkant van het lind een houten ring(groot)en aan de ring een skoebiedoe, een draad met daar aan een blinkend elastiekje ,een rood (of een andere kleur) lindje en een knuffeltje(of een speelgoedje).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. o lief! ik heb zes kittens, dus die speeltjes kunnen ze goed gebruiken! is het ook leuk voor honden? ik ga namelijk een puppy kopen die bij katten kan.
  dus kan dit?? ik hoop van wel, mijn kittens vinden speeltjes leuk en honden ook. zelf speeltjes maken is leuker dan ze kopen:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuk idee. wij hebben thuis 1 kat en hij speelt er de hele dag mee. ik had geen oude fleece dus ik pakte wat restjes stof, en dat werkt ook heel goed. ik heb er meteen heel veel gemaakt en in een zakje gedaan, heb ik alvast wat reserve. wat mijn kat ook HEEL leuk vindt is als ik ze aan een touwtje maak en aan de deurklink hang (ongeveer 5 per touw) dus dat is ook nog een idee. nou veel succes allemaal met kattenspeeltjes maken! het is heel makkelijk!
  liefs, cat lover

  BeantwoordenVerwijderen