25 mei 2011

How to: BumbleBee Taart

Hallo !!

Ik heb een weekje overgeslagen bij het bloggen hier, maar de rest van de dames zijn héél actief (en waauw wat een leuke projectjes weet !!) dus dat was geen probleem.

Ik ben op mijn eigen blog begonnen met een BumbleBee-week, omdat er nogal vraag naar was... en ik heb de smaak te pakken dus ik ga het hier ook lekker opsmijten ;-)

Mijn BumbleBee-taart was de biscuit die ik cadeau gaf aan mijn moeder voor haar moederdag, ze was er helemaal weg van :-) en het bumblebee'tje heeft de smulpartij mogen overleven, het moest maar zo schattig niet zijn he.Willen jullie ook graag zo'n taart maken en decoreren?

Ik kan je allesinds al op weg helpen met deze how-to.

Een biscuit maken gaat op steeds dezelfde manier in zijn werk.
- biscuit bakken
-vullingen maken
-biscuit snijden
-biscuit vullen
-biscuit afsmeren
-biscuit bekleden
-biscuit decoreren

Op mijn blogje ben ik alles stuk voor stuk aan het analyseren, want je kan niet decoreren als je geen biscuit hebt natuurlijk ;-)

Eerst bakken en dan ziet dat er zo uit:


Lekker vol met botercreme:


En het eindresultaat:


Vandaag geeft ik het receptje en de how-to om botercreme te maken, die dient om de taart af te smeren zodat we een lekker strak exemplaar krijgen zonder bubbeltjes of scheurtjes.

Ga zeker eens een keertje kijken ;-)


Ah... en nog iets... mijn Give-Away is nog bezig tot de 10de juni... als je graag kans maakt op oorbelletjes, laat zeker iets achter op de juiste plek, want je weet maar nooit ;-)


Veel bakplezier !!

3 opmerkingen: