10 maart 2011

'Wat een truttenstof'

Had ik mij bedacht dat dit stofje wel geschikt was om een soort handtas met knipsluiting van te maken, komt mijn man binnen, ziet het resultaat en voilà 'wat een truttenstof'. mmm Leek mij nou juist wel een leuke combi met een spijkerbroek/jas. Maar goed. Het model vind ik leuk, die heb ik gemaakt passend bij de knip/beugel.

De knip heb ik er aan vast gelijmd met güthermann textiellijm, zoals op deze blog al eerder gesuggereerd werd, dank daar voor!

Voor de bevestiging van het hengsel heb ik toch maar lussen aan de tas zelf gemaakt met d-ringen en een musketonsluiting (Lappenland jan sikkens) , ook al zitten er ogen aan de knip (of beugel), maar ik ben bang dat de tas er dan toch nog afvalt bij serieus gebruik. Het patroon is bij mij te verkrijgen.


Tot slot: de stof kreeg ik via een SWAP (ruilhandel) bij http://www.swap-bot.com/. En deze is afkomstig uit Singapore.

Als er ook nog iemand is die stoffen kaarten wil 'swappen' , ik heb een swap uitgeschreven: Stoffen ansichtkaart voor Pasen. Geef je dan op voor 31 maart. Voor een impressie hoe die kaarten er uit zien, kijk: http://www.mooimiek.nl/p/swap.html
(moet je je wel registreren als 'swapper' en in laten schrijven bij dutch swappers, en zoek dan swap: groep dutch swappers, http://www.swap-bot.com/swap/show/85000 )
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. ik zie het niet als truttenstof hoor. ik vind de tas geweldig. En dat swappen, durf ik niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoezo truttenstof ik vind hem geweldig, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat kennen mannen daar nu van : da's een zalig stofke als ge't mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Mannen he...geen idee van style! Maar ja, ze zijn wél lief he, dus tolereren we ze toch maar. (een slimme man zegt altijd heel enthousiast dat hij álle projecten van zijn vrouwtje mooi vindt haha!)(hint voor meelezende mannen!)
  Maar alle gekheid op een stokje, het is echt mooi geworden hoor, super!
  Groetjes mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Truttenstof? Geweldige, mooi, prachtige stof zul je bedoelen! En het resultaat, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen