7 juni 2012

Vaderdag ideeën gevraagd

Heeft iemand nog een idee?
Voor een vader die 'alles al heeft'?


7 opmerkingen:

 1. Op internet vond ik hele leuke gratis printpagina's om blikjes op te leuken, slingers te maken, ... Ik gaf gewoon free father day prints in op Google.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maakte voor de papa een toiletzak met deze handleiding:http://prudentbaby.com/2010/05/prudent-home/organization/man-gift-toiletry-bag-with-oil-cloth-goodness-2/
  Heel erg simpel en flockte er daarna iets op (WE <3 PAPA is het geworden)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat leuk!! Ik laat de kids nog even iets creatiefs bedenken..anders weet ik het wel! Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam nog niet verder dan een effen beker door mijn dochter laten beschilderen of betekenen met speciale verf of stift voor porcelein maar ik vind dat spul eigenlijk nog iets te gevaarlijk voor mijn dochtertje van 2. Ik ga zelf een taart maken.

  Errr..even denken...een schoenenzak voor papa's die reizen? Een auto-organiser? (zo'n zak die je aan de stoel hangt met kleine en grote vakjes erin) Effen zakdoeken (Zeeman) met tekening met textielstift?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier vind je een hele leuke tutorial voor hoe je zelf een bier/wijnfles etiket kan maken, of natuurlijk door de kinderen laten maken, zelf dacht ik aan een six pack met foto's, tekeningen en nr 1 dad erop! http://kitchentablescraps.com/uncategorized/block-printed-beer-labels/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik maakte met de kids uit de klas een kaartspel met foto's van de kinderen (heer, dame, boer). Ik leerde de kinderen ook enkele kaartspellen om te spelen met papa.
  Plezier verzekerd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen