2 november 2010

Maaksels voor 5 december!

Spannend, mijn eerste blog op zelfgemaakt van mij - voor jou. Ik maak al een tijdje van alles voor baby's en kinderkamers. Een hobby die nu een beetje werk is geworden. De artikelen verkoop ik in mijn webwinkel. Maar nog veel leuker vind ik het om de mensen om me heen te verrassen met zelfgemaakt cadeaus.

Flink geinspireerd door de ideeën alhier ben ik gaan experimenteren met transferpapier. De letters uit vilt knippen blijkt een te secuur werkje voor mij, vandaar de zoektocht naar iets anders.

Vind zelf de vlaggenlijnen voor mijn beide neefjes erg geslaagd. Nog even geheim houden tot 5 december. Ik naaide er een simpel opbergzakje bij. Voor een werkbeschrijving, mail me maar.
Voor mijn dochterje wilde ik een speelkubus maken, ik zag er ooit in de de Knippie Idee en bij Obsessively Stitching zag ik ook een soortgelijke speelkubus, al was daar de vulling van piepschuim. Mijn prototype bleek een beetje te groot, maar wel handig om de hoekjes even netjes te krijgen. De kleine is het geworden, compleet met labeltjes en een belletje in het midden. Ik heb hem niet al te strak gevuld met fiberfill, zo kan ze hem beter vastpakken.

Al met al een erg productieve week, want ik fabriceerde ook  nog een nieuw schortje voor mijn zoon (versleten) naar een schort die we al hadden. Patroon is makkelijk te maken, ook maar even voor mailen :-).
Zijn naam moet er nog op, dat wordt een strijkapplicatie.


Dat was het voorlopig. Eerst maar eens de bestelde stofjes afmaken en de bestellingen verwerken. Volgende project cq. 5 decembercadeau is de boodschappentas naar het Kringloopproject van Eloleo.

6 opmerkingen:

 1. Super leuke cadeautjes !
  Groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke cadeautjes allemaal.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelfgemaakte kadootjes zijn het leukst!
  Je hebt mooie dingen gemaakt zeg!
  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wat een leuke site hebben jullie! Toevallig ben ik er op gekomen maar ik kijk m'n ogen uit! Ik heb een vraagje, bij het opbergzakje staat dat je een werkbeschrijving hebt en dat je dan even moet mailen. Ik zou graag een werkbeschrijving hebben maar wat is je mail-adres? groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Wat een geweldige ideetjes voor zelfmaakkado's. Graag zou ik de kubus maken maar hoe contact ik je voor het patroon?
  Mijn e-mail is sprng7@gmail.com
  Verneem graag van je!

  Bij voorbaat dank,
  Merel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey,
  Heel mooi gemaakt seg ! Zou het mogelijk zijn om de werkbeschrijving even door te sturen? Alvast bedankt!
  Mijn emailadres is shana.tolleneer@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen