17 juli 2012

Huisgemaakte appelbollen !

Appelbollen.
Recht uit de oven,
kraaaaakvers.
Kei lekker is dat !

En nog makkelijk om te maken ook.

Het receptje kan je zelfs geen receptje noemen.

Je hebt nodig:

Een appel:


En een vel bladerdeeg.


Dan nog een kleine portie suiker, en een lepeltje kaneel.

Een oven...

En that's it !

Lékker, snel en makkelijk !

2 opmerkingen:

  1. O, nostalgie...
    Mijn moeder maakte deze vroeger ook van tijd tot tijd (denk in de appel-tijd, september zo'n beetje), alleen dan zonder de bladerdeeg. En mét rozijntjes! :-)
    Eet smakelijk! Groetjes Riri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk he, zo even terugdenken aan vroeger ;-) Ik hou van rozijntjes, maar niet als ze warm zijn (raar he :D), maar ik weet zeker dat mijn vriend ze zo NOG lekkerder gaat vinden, dus dat is een supertip, dankjewel !

    BeantwoordenVerwijderen